Foto's

Snel naar

Administratief

Lesschema

Klik hieronder voor het lesschema

Lesschema

nieuwe huisregels

Beste leden zie nieuwe huisregels onder documenten

voor wachtwoord kun U mij mailen

bramderksen@derksenpluimvee.nl

Mvg Bram Derksen

DRINGENDE OPROEP IVA-certificaat

Beste barvrijwilliger(s),
De Drank- en Horecawet vereist dat er altijd een barvrijwilliger aanwezig is die een Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd, op tijden dat eralcohol wordt geschonken in een (sport) kantine. NOC*NSF heeft samen met een aantal sportbonden gewerkt aan een IVA, die sportverenigingen gratis online wordt aangeboden via de websites van de genoemde bonden en NOC*NSF.

Het is nu mogelijk om dit certificaat (IVA) online te behalen. Het kost je ongeveer een kwartier en er zijn geen kosten aan verbonden.
Bij het doen van het examen, www.nocnsf.nl/iva voer je je eigen emailadres in en de naam & het emailadres van de barverantwoordelijke Kors van der Torren:¬†korsvandertorren@gmail.com Je krijgt hier foto’s, filmpjes en tekst alles te zien over wat je moet weten voorhet certificaat IVA.
Nadat je alles hebt gelezen kun je online een examen afleggen. Als je het haalt kun je ook gelijk je certificaat uitdraaien. Dit certificaat (of een kopie) gaarne meenemen naar de kantine. Daar gaan we ze verzamelen in een ordner, zodat we geen problemen krijgen bij een eventuele controle.

Mocht echter blijken dat er onvoldoende barvrijwilligers met een IVA certificaataanwezig zijn dan zal er geen alcohol meer mogen worden verkocht en geschonken.

Het bestuur LR & PC Kasteelruiters